Wat kost onze dienstverlening?

Onafhankelijke begeleiding van uw VvE naar zonne-energie.

Onze tarieven

Tarieven

Ons Totaaltraject bestaat uit drie fases: de intake, de besluitvorming en de leveranciersselectie. U betaalt voor onze onafhankelijke en deskundige begeleiding € 1500,- inclusief BTW.*

Wilt u vrijblijvend contact met een van onze zonnecoaches? Klik dan hierHij kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn om uw VvE te begeleiden naar zonnepanelen.

*) Het Totaaltraject factureren we in twee termijnen. De eerste termijn (€ 350 inclusief BTW) betaalt u na oplevering van het adviesrapport. Hierna gaan wij verder met het begeleidingstraject en krijgt u een factuur voor het resterende bedrag van € 1.150 inclusief BTW. Wij gaan er van uit dat het bestuur bevoegd is om deze bedragen uit te mogen geven.

Als tijdens ons onderzoek blijkt dat het niet mogelijk is om zonnepanelen op het dak te leggen, betaalt u alleen de eerste termijn van € 350 inclusief BTW. Indien de ALV geen mandaat aan het bestuur afgeeft voor het aanschaffen van Zonnepanelen, brengen wij € 800 inclusief BTW voor de begeleiding in rekening.

 

Terug naar boven