Samen versnellen

Samen versnellen

De VvE Zonnecoach doet er alles aan om zonnepanelen op elk VvE-dak te krijgen. Zo besparen VvE's en appartementseigenaren op hun energierekening en versnellen we de energietransitie.

De VvE Zonnecoach doet er alles aan om op elk dak zonnepanelen te krijgen.

Over ons

De VvE Zonnecoach is een dienst van VvE Belang. VvE Belang is de belangenorganisatie voor de VvE en de appartementseigenaar. 

Ons doel

Ons doel is om VvE’s in Nederland te helpen om de kansen voor het opwekken van zonnestroom op VvE-daken te benutten. Daarvoor zoeken wij samenwerking met andere partijen die VvE’s willen verduurzamen, zoals gemeenten, provincies, VvE beheerders, energieloketten, energiecoöperaties, financiële instellingen en netbeheerders.

Gerrit Janssen

Onafhankelijk

Wij begeleiden VvE’s en appartementseigenaren die graag zonnepanelen willen. Zij krijgen van ons een onafhankelijke coach, die verstand heeft van de technische, juridische en economische zaken die een rol spelen bij de keuze voor zonnepanelen en de besluitvorming binnen de VvE. Onze VvE Zonnecoaches helpen bij het opstellen van een gedragen voorstel voor de ALV en ondersteunen de VvE bij de keuze voor een leverancier.

Eerst zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een uitstekende eerste stap naar verduurzaming van appartementencomplexen. Wij kiezen voor zonnepanelen omdat het een effectieve CO2-reductie maatregel is. Helaas sluiten vraag en aanbod in de markt niet goed op elkaar aan, waardoor VvE’s vaak niet verder komen dan goede bedoelingen. De VvE Zonnecoach doet er alles aan om deze goede bedoelingen om te zetten in resultaat. Met de keuze voor zonnepanelen brengen we focus aan: er zijn tal van mogelijkheden om te verduurzamen, maar zonnepanelen zijn bijzonder effectief. De besluitvorming is overzichtelijk en de installatie kan relatief snel.

Andere maatregelen

VvE’s die al zonnepanelen hebben, of die eerst andere maatregelen willen nemen om energie te besparen, kunnen terecht bij het Landelijke Energieloket voor VvE’s van VvE Belang.

Geen commercieel oogmerk

Wij hebben geen commercieel oogmerk. Ons doel is om zoveel mogelijk VvE’s te verduurzamen met zonnepanelen. Daarom houden wij onze tarieven zo laag mogelijk.

Privacy

Voor het vervullen van onze taken kunnen we niet om het gebruik van persoonsgegevens heen. Tegelijkertijd heeft iedereen recht heeft op privacy. Daarom gaan we zorgvuldig en integer met persoonsgegevens om. Als onderdeel van VvE Belang gebruiken wij dezelfde privacy regels als VvE Belang. Deze kunt u hier vinden.   

Ons team

Jan Cullens

Jan Cullens

VvE Zonnecoach voor Drenthe, Overijssel en Gelderland. Enorm gedreven en gepassioneerd. Met ruim zeven jaar ervaring als zelfstandige in duurzame energietechnieken.

Tom Dooge

Tom Dooge

VvE Zonnecoach voor Zuidwest-Nederland. Optimistisch, ondernemend en resultaatgericht, met de brede kennis en ervaring die nodig is om VvE's goed te begeleiden.

Ton Vreeburg

Ton Vreeburg

VvE Zonnecoach voor Zuid-Holland met jarenlange ervaring als adviseur duurzaamheid en zonne-energie.

Niels Schoeman

Niels Schoeman

VvE Zonnecoach voor Noord-Holland met jarenlange ervaring als adviseur duurzaamheid en zonne-energie.

Bert Dierick

Bert Dierick

VvE Zonnecoach voor Zuid-Nederland met jarenlange ervaring als adviseur duurzaamheid en zonne-energie. Standplaats Maastricht.

Jacco van de Sandt

Jacco van de Sandt

Bouwkundige voor VvE Belang en vraagbaak voor de VvE Zonnecoach.

Onze aanpak

Hoe gaat de VvE Zonnecoach te werk? Allereerst willen we u leren kennen. Daarna zetten we de mogelijkheden op een rij en gaan we samen aan de slag.

Lees meer over onze aanpak

Aanvraag

Wilt u ook een VvE Zonnecoach die u persoonlijk komt helpen om zonnepanelen op het dak van uw VvE te krijgen? Vraag dan uw persoonlijke zonnecoach aan.

Vraag nu aan

Contact

De VvE Zonnecoach is bereikbaar via:

service@vvezonnecoach.nl

T: 0162 469 120

Bezoekadres: VvE Belang – Meerpaal 12 – Oosterhout (NB)

Terug naar boven