Samen versnellen

Samen versnellen

De VvE Zonnecoach doet er alles aan om zonnepanelen op elk VvE-dak te krijgen. Zo besparen VvE's en appartementseigenaren op hun energierekening en versnellen we de energietransitie.

De VvE Zonnecoach doet er alles aan om op elk dak te krijgen.

Over ons

De VvE Zonnecoach is een initiatief van Enpuls (onderdeel Enexis Groep) en VvE Belang. In de stad Groningen werken wij samen met energiecoöperatie Grunneger Power.

Enpuls heeft tot doel de energietransitie te versnellen. VvE Belang is de belangenorganisatie voor de VvE en de appartementseigenaar. Grunneger Power is de grootste energiecoöperatie in Groningen, en één van de grootste van ons land.

Ons doel

Ons doel is om alle VvE’s van Nederland te helpen. Daarvoor zoeken wij samenwerking met andere partijen die VvE’s willen verduurzamen, zoals gemeenten, provincies, VvE beheerders, energieloketten, energiecoöperaties, financiële instellingen en netbeheerders.

Gerrit Janssen

Onafhankelijk

Wij begeleiden VvE’s en appartementseigenaren die graag zonnepanelen willen. Zij krijgen van ons een onafhankelijke coach, die verstand heeft van de technische, juridische en economische zaken die een rol spelen bij de keuze voor zonnepanelen en de besluitvorming binnen de VvE. Onze VvE Zonnecoaches helpen bij het opstellen van een gedragen voorstel voor de ALV en ondersteunen de VvE bij de keuze voor een leverancier.

Eerst zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een uitstekende eerste stap naar verduurzaming van appartementencomplexen. Wij kiezen voor zonnepanelen omdat het een effectieve CO2-reductie maatregel is. Helaas sluiten vraag en aanbod in de markt niet goed op elkaar aan, waardoor VvE’s vaak niet verder komen dan goede bedoelingen. De VvE Zonnecoach doet er alles aan om deze goede bedoelingen om te zetten in resultaat.

Met de keuze voor zonnepanelen brengen we focus aan: er zijn tal van mogelijkheden om te verduurzamen, maar zonnepanelen zijn bijzonder effectief. De besluitvorming is overzichtelijk en de installatie kan relatief snel.

Andere maatregelen

VvE’s die al zonnepanelen hebben, of die eerst andere maatregelen willen nemen om energie te besparen, kunnen terecht bij het Landelijke Energieloket voor VvE’s van VvE Belang.

Geen commercieel oogmerk

Wij hebben geen commercieel oogmerk. Ons doel is om zoveel mogelijk VvE’s te verduurzamen met zonnepanelen. Daarom houden wij onze tarieven zo laag mogelijk.

Privacy

Voor het vervullen van onze taken kunnen we niet om het gebruik van persoonsgegevens heen. Tegelijkertijd heeft iedereen recht heeft op privacy. Daarom gaan we zorgvuldig en integer met persoonsgegevens om. Als onderdeel van Enpuls (Enexis Groep) gebruiken wij dezelfde privacy regels als Enpuls. Hier vindt u de privacyverklaring van Enpuls. Laatste wijziging 22 mei 2018.

 

Ons team

Gerrit Janssen

Gerrit Janssen

VvE Zonnecoach voor Brabant en Limburg met jarenlange ervaring als VvE-bestuurder. Voerde als bestuurder van een energiecoöperatie al ruim 200 projecten uit.

Marieke Wiersma

Marieke Wiersma

VvE Zonnecoach voor Groningen, Drenthe en Overijssel. Werkt met een zonnig humeur voor De VvE Zonnecoach en Grunneger Power.

Stephan van Berkel

Stephan van Berkel

VvE Zonnecoach voor Noord-Brabant en Limburg. Hij is gepokt en gemazeld als productmanager, ontwerper, adviseur en trainer op gebied van zonnepanelen.

Simon Schoonen

Simon Schoonen

Gepassioneerd projectleider van de VvE Zonnecoach, met jarenlange ervaring op het gebied van business development en innovatietrajecten.

Jacco van de Sandt

Jacco van de Sandt

Bouwkundige voor VvE Belang en vraagbaak voor de VvE Zonnecoach.

Erik van Stokkom

Erik van Stokkom

Communicatieadviseur met hart en hersenen voor duurzaamheid.

Johan Boekholt

Johan Boekholt

Ontwikkelaar van de VvE Zonnecoach en andere projecten om de energietransitie te versnellen.

Sylvia Tieck

Sylvia Tieck

VvE Zonnecoach voor Groningen, Drenthe en Overijssel met passie voor vastgoed en duurzaamheid.

Onze aanpak

Hoe gaat de VvE Zonnecoach te werk? Allereerst willen we u leren kennen. Daarna zetten we de mogelijkheden op een rij en gaan we samen aan de slag.

Lees meer over onze aanpak

Intake

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een onafhankelijke coach van de VvE Zonnecoach? Doe de intake en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Intake

Contact

De VvE Zonnecoach is bereikbaar via:

service@vvezonnecoach.nl

T +31 (0)88 – 857 4000

Bezoekadres: LAB.073, Orthen 63, 5231 XP ‘s-Hertogenbosch

Onze partners

VVE Belang
Grunneger Power
Enexis Groep
Terug naar boven