In vijf stappen

In vijf stappen

U wilt zonnepanelen op uw VvE? De VvE Zonnecoach biedt uitkomst. U krijgt van ons een deskundige coach die u persoonlijk komt helpen. In zes maanden zonnepanelen op uw dak. Onze aanpak in 5 stappen.

De VvE Zonnecoach biedt uitkomst. U krijgt van ons een coach die u persoonlijk komt helpen.

Onze aanpak

Telefonisch contact

1. Telefonisch contact na online intake

We brengen uw situatie zo goed mogelijk in kaart, zodat we snel duidelijkheid hebben over de kans van slagen. Na het invullen van het intake-formulier maken wij een belafspraak met u om uw situatie en wensen verder te bespreken. Dan vragen we ook om relevante documenten zoals de energierekening.

Tijdsduur: 5-10 werkdagen

Persoonlijke afspraak

2. Persoonlijke afspraak met Zonnecoach

We zetten alle informatie in een overzichtelijk rapport, met een of meerdere voorstellen. De VvE Zonnecoach komt dit rapport persoonlijk met u en het bestuur bespreken. Op dat moment kunnen we gelijk de situatie ter plekke bekijken.

Tijdsduur: 2 weken

Samen informeren

3. Samen informeren en raadplegen we de eigenaren

Als het bestuur positief is, gaan we de mede-eigenaren informeren en raadplegen, bijvoorbeeld met een inloopspreekuur of een informatiebijeenkomst. Op basis van de reacties helpt de VvE Zonnecoach het bestuur bij het maken van een definitief voorstel voor de ALV.

Tijdsduur: 4 weken

Stemmen in ALV

4. Voorstel naar ALV

Met de vorige stap is gewerkt aan het draagvlak. Als er voldoende steun is om zonnepanelen aan te schaffen, wordt het definitieve voorstel in de ALV ter stemming gebracht. De VvE Zonnecoach is (indien gewenst) aanwezig op de ALV om toelichting te geven op het voorstel van het bestuur.

Tijdsduur: 2 weken

Leverancier kiezen

5. Samen selecteren we de beste leverancier

Met de goedkeuring van de ALV kan de VvE op zoek naar een leverancier. Hier komt opnieuw de ervaring van de VvE Zonnecoach om de hoek kijken: hij heeft kennis van de markt, weet aan welke criteria en certificeringen de leverancier moet voldoen en helpt bij het maken van keuzes. Omdat hij geen commercieel belang heeft, bekijkt hij offertes objectief en vanuit uw belang. Zo zorgt hij voor een succesvol project.

Tijdsduur: 4 weken voor het offertetraject, plus 10-12 weken installatietijd

Doe de intake

Wilt u ook een VvE Zonnecoach die u persoonlijk komt helpen om zonnepanelen op het dak van uw VvE te krijgen? Doe dan onze online intake.

Naar intake
Terug naar boven