Uw begeleiding start hier

Uw begeleiding start hier

Binnen zes maanden zonnepanelen op het dak? Vul het intake-formulier op deze pagina in. Dan maken wij een belafspraak om uw wensen te bespreken.

Intake

Ons doel is om de energietransitie te versnellen. Daar horen tastbare resultaten bij. Daarom krijgen VvE’s met ambitie voorrang bij de VvE Zonnecoach. Als u binnen zes maanden zonnepanelen op het dak wilt leggen, komt u bovenaan de lijst te staan!

Geen commercieel oogmerk

Onze ondersteuning is in heel Nederland verkrijgbaar. Wij hebben geen commercieel oogmerk en bieden onze diensten aan tegen een zo laag mogelijk tarief. Ons proces is daarbij opgeknipt in twee delen: het uitgebreide adviesrapport en onze begeleiding bij de besluitvorming en leveranciersselectie. Daarnaast bieden wij trainingen aan voor besturen.

Gratis = uitverkocht

Tot voor kort konden we met financiële steun van Enexis Groep onze begeleiding kosteloos aanbieden voor VvE’s in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. Daar is nu een eind aan gekomen. De vraag van VvE’s is inmiddels te groot. Daarom zijn wij genoodzaakt om een vergoeding te vragen voor ons werk.

Uitzonderingen maken we voor de bezoekers van onze bijeenkomst in Emmen/Hardenberg/Ommen en voor de VvE’s die we gemaild hebben naar aanleiding van de informatiebijeenkomsten van VvE Belang (onze ‘Gratis dakscan’-mailing). Zij kunnen dit hieronder aangeven, bij de vraag: Waarvoor wilt u deze intake doen?

Aanbieding

In samenwerking met VvE Belang hebben we een speciale aanbieding (verkrijgbaar tot en met 14 december 2018): een compleet adviesrapport met telefonische evaluatie voor de vervolgstappen voor slechts € 225 excl btw (na 14 december € 350 incl. btw). Kijk hier voor onze aanbieding. Of vul het formulier hieronder in.

 

Intake starten

1 Algemene informatie
2 Zonnepanelen
3 Contact informatie
  • Dit intakeformulier is alleen voor appartementseigenaren. Bent u huurder en wilt u zonnepanelen, neem dan contact op met uw verhuurder. Als eigenaar kan hij wel een intake doen. Bent u VvE-beheerder of zonnepanelenleverancier en zoekt u contact? Stuur dan een mail naar service@vvezonnecoach.nl.
Terug naar boven