Uw begeleiding start hier

Uw begeleiding start hier

Binnen zes maanden zonnepanelen op het dak? Vul het intake-formulier op deze pagina in. Dan maken wij een belafspraak om uw wensen te bespreken.

Intake

Voorrang voor snelle VvE's

Ons doel is om de energietransitie te versnellen. Daar horen tastbare resultaten bij. Daarom krijgen VvE’s met ambitie voorrang bij de VvE Zonnecoach. Als u binnen zes maanden zonnepanelen op het dak wilt leggen, komt u bovenaan de lijst te staan!

Waar woont u?

Onze ondersteuning is dankzij Enexis Groep kosteloos beschikbaar voor appartementseigenaren en VvE’s in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Drenthe en Groningen.

Woont u elders in Nederland, dan is gratis ondersteuning nu (nog) niet mogelijk. In dat geval neemt VvE Belang contact met u op. Zij kunnen u tegen betaling verder helpen.

 

Intake starten

1 Algemene informatie
2 Zonnepanelen
3 Contact informatie
  • Dit intakeformulier is alleen voor appartementseigenaren. Bent u huurder en wilt u zonnepanelen, neem dan contact op met uw verhuurder. Als eigenaar kan hij wel een intake doen. Bent u VvE-beheerder of zonnepanelenleverancier en zoekt u contact? Stuur dan een mail naar service@vvezonnecoach.nl.
Terug naar boven