Nieuw: De Landelijke Week van de VvE

Een dag vol actualiteiten, workshops, beursstands en veel informatie. Zo organiseert VvE Belang al sinds jaar en dag haar voorlichtingsbijeenkomsten. Deelnemen is makkelijk en gratis!

De Landelijke Week van de VvE. Deelnemen is makkelijk en gratis!

De Week van de VvE

Week van de VvE

Een dag vol actualiteiten, workshops, beursstands en veel informatie. Zo organiseert VvE Belang al sinds jaar en dag haar voorlichtingsbijeenkomsten. We laten ons niet door het coronavirus tegenhouden. Integendeel; we bieden u een voorlichtingsprogramma met een keur aan onderwerpen en een variëteit aan sprekers. Deelnemen is makkelijk en gratis!

U kiest zelf welke onderdelen u interessant vindt, gedurende deze dagen. U zit dus niet verplicht een hele week achter uw scherm. U kijkt alleen op de door u gekozen momenten.
Hetzelfde geldt voor de mooie virtuele beursstands. U kunt op elk gewenst moment een keer ‘over de beursvloer lopen’ en de stands bekijken. U kunt zelfs de stands bezoeken. Op de beursstands vindt u brochures, films, een knop om contact op te nemen met het bedrijf, maar ook de mogelijkheid om vrijblijvend informatie op te vragen. Een offerte opvragen? Ook dat kan!
Laat u inspireren en meld u GRATIS aan. U ontvangt na inschrijving een link van ons waarmee u de hele week kunt inloggen. Dat kan op elk door u gewenst moment om een presentatie te volgen of beursstands te bezoeken.

Deel dit binnen uw VvE want wellicht zijn meer eigenaren geïnteresseerd in ons programma. Daarmee vergroot u de betrokkenheid van uw leden. Tot ziens in de week van 25-29 januari 2021.

Meld u hier aan voor De Landelijke Week van de VvE op vvebelang.nl

Terug naar boven