VvE Belang neemt stokje VvE Zonnecoach over

Enpuls-manager Yvonne Boerakker heeft het stokje van de VvE Zonnecoach overgedragen aan VvE Belang-directeur Kees Oomen.

Enpuls-manager Yvonne Boerakker draagt stokje VvE Zonnecoach aan VvE Belang

VvE Belang neemt stokje over

Enpuls-manager Yvonne Boerakker heeft maandag 2 december het stokje van de VvE Zonnecoach symbolisch overgedragen aan VvE Belang-directeur Kees Oomen tijdens het jaarcongres van VvE Belang in Nieuwegein. In twee jaar tijd zorgde de VvE Zonnecoach ervoor dat VvE’s 12.415 zonnepanelen installeerden, goed voor een jaarlijkse CO2-besparing van 2 miljoen kilogram. De VvE Zonnecoach kan zo de komende jaren nog veel meer VvE’s gaan begeleiden.

Succesvolle organisatie

VvE Belang gaat het gezamenlijke initiatief met Enpuls verder ontwikkelen. VvE Belang is de belangenorganisatie voor de VvE en appartementseigenaar. Deze organisatie stond aan de wieg van de VvE Zonnecoach en is sindsdien nauw betrokken gebleven bij de verdere ontwikkeling. De dagelijkse leiding van de VvE Zonnecoach lag in handen van de conceptontwikkelaars van Enpuls, die het project wisten uit te bouwen tot een succesvolle, landelijk opererende organisatie met zes zonnecoaches.

Gedroomde partner

VvE Belang is voor Enpuls de gedroomde partner omdat deze belangenorganisatie als geen ander de wereld van de appartementseigenaren kent. Enpuls is in 2016 opgericht door Enexis Groep om de energietransitie te versnellen. Dit doet Enpuls onder meer door concepten te ontwikkelen en over te dragen aan (markt)partijen zoals VvE Belang.

Klanten krijgen bericht

Bent u klant van de VvE Zonnecoach? Dan krijgt u nog apart bericht over de (mogelijke) afronding van de werkzaamheden en het gebruik van de gegevens van uw VvE.

 

Terug naar boven