VvE Zonnecoach is nu landelijk beschikbaar.

Ruim 400 aanmeldingen in eerste jaar.

Ruim 400 aanmeldingen in eerste jaar.

De VvE Zonnecoach gaat landelijk

Het eerste jaar van de VvE Zonnecoach is tot nu toe bijzonder succesvol. Ruim 430 VvE’s hebben zich bij ons aangemeld. Met subsidie van Enexis Groep konden we onze dienstverlening verder ontwikkelen. Nu gaan we de VvE Zonnecoach landelijk uitrollen. Dit betekent dat er een eind komt aan onze kosteloze begeleiding. Voor nieuwe VvE’s vragen wij een (niet-commerciële) vergoeding.

Ons aanbod

Onze begeleiding hebben we opgedeeld in twee stukken. Allereerst kunt u het Adviesrapport Zonnestroom Installatie aanvragen. En als de mogelijkheden goed in kaart zijn gebracht, kunt u verder met onze begeleiding. Ook kunt u kiezen voor een totaaltraject: dit is het adviesrapport en onze begeleiding.

Adviesrapport

Het adviesrapport geeft u een goed en realistisch beeld van de mogelijkheden. Vragen die we in dit rapport beantwoorden zijn onder andere: hoeveel panelen passen er op het dak, hoeveel panelen heeft u nodig, hoeveel kost dit, wat levert dit op? Ook krijgt u antwoord op de meeste gestelde vragen. Kijk hier voor onze aanbieding (geldig tot en met 14 december).

Begeleiding

Nadat u het adviesrapport heeft ontvangen, gaan we samen de eigenaren informeren en raadplegen, zodat u tot een gedragen voorstel kunt opstellen. Ook hier beantwoorden we alle vragen en opmerkingen: technisch, financieel, juridisch en sociaal. Na het besluit selecteren we samen de beste leveranciers. Hiervoor hebben wij een bestek opgesteld, zodat de offertes goed vergelijkbaar zijn. Tot slot geeft u de opdracht en kunnen de panelen het dak op.

Onafhankelijk

Wij blijven onafhankelijk. Het is en blijft ons uitgangspunt dat wij u los van last en ruggespraak kunnen begeleiden. Daarbij hebben we geen commercieel oogmerk. Omdat we zoveel mogelijk VvE’s willen helpen, houden we onze tarieven zo laag mogelijk.

 

Onze menukaart:

Adviesrapport € 350,00 incl BTW (€ 289,26 excl BTW)
Beursaanbieding  (t/m 14 december 2018) € 272,25 incl BTW (€ 225,00 excl BTW)
Begeleidingstraject NA Adviesrapport € 1150,00 incl BTW (€ 950,41 excl BTW)
Totaaltraject € 1500,00 incl BTW (€ 1239,67 excl BTW)
Training VVE Zonnecoach (min 15 pers) € 150,00 incl BTW (€ 123,97 excl BTW)
Maatwerk per uur € 111,32 incl BTW (€ 92,00 excl BTW)

U kunt zich hier aanmelden.

Terug naar boven