Zodra de zon schijnt, stromen de kilowatturen binnen.

Zodra de zon schijnt, stromen de kilowatturen binnen.

Alleen zonnepanelen?

Als eigenaar wilt u graag uw appartement duurzaam maken. En – als u toch bezig bent – meteen ook maar alle appartementen van de VvE. Op internet bent u een nieuw initiatief tegengekomen, gestart door Enexis Groep en VvE Belang: een coach die komt helpen met zonnepanelen. U leest de website eens door en denkt: mooi aanbod. Maar waarom alleen zonnepanelen? Hoe zit het met isolatie, warmtepompen, ledverlichting, dubbel glas en hoog rendement ventilatie?

Dat is natuurlijk een goede vraag. Bij de VvE Zonnecoach hebben we gezien dat de meeste VvE’s als eerste kiezen voor zonnepanelen. Zonnepanelen geven direct resultaat. Zodra de zon schijnt, stromen de kilowatturen binnen. Dat is ook het mooie van zonnepanelen: u ziet direct wat u bespaart. En dat inspireert weer tot nieuwe acties om nog meer te besparen. Dat gaat ineens een stuk gemakkelijker omdat de VvE dan al een succesvol project heeft gehad.

Focus

Kortom, zonnepanelen zorgen voor focus. Daarnaast is er voor ons nog een reden om alleen voor zonnepanelen te gaan. Dat heeft te maken met de aard van VvE’s. In tegenstelling tot een gewone woning is het in een VvE vaak lastig om grote veranderingen door te voeren. Veel initiatieven stranden op technische, juridische, financiële of sociale obstakels. Het wordt nog veel lastiger als een VvE verschillende projecten tegelijk wil uitvoeren. Daarom houden we het bij één maatregel: zonnepanelen. Om mee te beginnen.

 

Dat is het mooie van zonnepanelen: u ziet direct wat u bespaart.

Zonnepanelen ook iets voor uw VvE?

Wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw VvE? En wilt u hulp van de VvE Zonnecoach? Doe de online intake en kijk wat wij voor u kunnen doen.

Doe de intake
Terug naar boven