Uw begeleiding start hier

Uw begeleiding start hier

Wilt u ook zonnepanelen op het dak van uw VvE? Wij bieden u een complete deskundige en onafhankelijke begeleiding voor slechts € 1.500 inclusief btw.

Aanvraag

De VvE Zonnecoach werkt door heel Nederland. Met onderstaand aanvraagformulier schrijft u zich in voor ons begeleidingstraject van € 1.500,-. Niet alle VvE-bestuurders mogen zelfstandig over een dergelijke uitgave beslissen. Daarom hebben wij onze factuur verdeeld in twee termijnen: de eerste termijn (van € 350 inclusief btw) brengen wij u in rekening na oplevering van ons adviesrapport. Na akkoord van het bestuur voor het vervolgtraject gaan wij verder met de begeleiding en brengen wij het resterende bedrag van € 1.150 inclusief btw in rekening. Wij gaan er van uit dat het bestuur bevoegd is om voor deze bedragen goedkeuring te verlenen.

 

Geen winstoogmerk

Wij hebben geen commercieel oogmerk en bieden onze diensten aan tegen een zo laag mogelijk tarief. Onze begeleiding bestaat uit het opstellen van een uitgebreid adviesrapport, begeleiding bij de besluitvorming en de leveranciersselectie.

 

aanvraag starten

1 Algemene informatie
2 Zonnepanelen
3 Contact informatie
  • Dit aanvraagformulier is alleen voor appartementseigenaren. Bent u huurder en wilt u zonnepanelen, neem dan contact op met uw verhuurder. Als eigenaar kan hij wel een aanvraag doen.

    Bent u VvE-beheerder of zonnepanelenleverancier en zoekt u contact? Stuur dan een mail naar service@vvezonnecoach.nl.
Terug naar boven